Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman AYVA ile Geçtiğimiz Günlerde İftar Programı Nedeniyle Bir araya Gelmiş Görüşmede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Lokman AYVA aracılığıyla tüm Beyazay ailesinin ramazan bayramını kutlamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ile iki gün önce iftar programı kapsamında yeniden bir araya gelen Türkiye Beyazay Genel Başkanı Lokman AYVA’ya Cumhurbaşkanlığı’ndan müjdeli bir haber geldi.

Türkiye Beyazay Derneği’nin  Engelli-Engelsiz Herkesi Kucaklayan ‘’ Aşmak İçin Harek(ET) ‘‘kampanyası, Cumhurbaşkanlığı himayesine alındığı bilgisi Cumhurbaşkanlığı’ndan Türkiye Beyazay Genel Başkanı Lokman AYVA’ya ulaştırıldı.

Türkiye Beyazay Genel Başkanı Lokman AYVA Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen Himayeyle ilgili ‘’  Engelli-engelsiz herkesi kucaklayan ve ülkemiz engellilerinin hayatlarının en önemli dönüm noktası olacak Bu önemli kampanyanın, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerine alınmış olması bizlere onur, kuvvet, güven ve şevk vermektedir. Şu an itibarıyla “Aşmak İçin Harek(et)” Kampanyası Türkiye’nın en kapsamlı ve en büyük sosyal sorumluluk kampanyası haline gelmiştir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere bizlere destek olmuş ve olacak olan herkese minnet ve şükranlarımı sunarım ‘’ ifadelerini kullandı.